Over ons

Triptime is een jonge en dynamische onderneming met veel spirit en ervaring in de reisbranche. Als team weten wij als geen ander hoeveel kennis de reisbranche van je eist. Ons team bestaat dan ook uit zeer ervaren reisspecialisten die elk zijn eigen kwaliteiten kent. 
 
Sinds de oprichting in 2009 is Triptime een snel groeiend bedrijf. De stijgende lijn blijven wij aanhouden, omdat wij scherpe prijzen hebben zonder addertjes onder het gras. Service, kwaliteit en professionaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Ons aanbod bestaat uit gerenommeerde dienstverleners om de kwaliteit van onze producten te waarborgen.
 
Wij zijn een direct-seller, dat betekent dat wij onze producten rechtstreeks aan de consumenten verkopen zonder tussenkomst van derden. Wij dragen geen commissie of provisie af aan derdepartijen waardoor de prijzen zeer scherp en aantrekkelijk blijven. Op deze manier is het voor ons mogelijk om met grote aanbieders goed te concurreren.

Triptime biedt iedereen de kans om een voordelig vliegticket naar Turkije te boeken. Het is niet alleen voordelig om bij Triptime te boeken, het is betrouwbaar, het is efficiŽnt en u bent verzekerd van een klantgerichte service. Kortom u krijgt waar voor uw geld. 
 Volg ons op social media  
All Rights Reserved © 2009 - 2015

Algemene Voorwaarden
Over ons
Contact
FAQ
Sitemap
Last Minute vliegen naar Griekenland
Last Minute vliegen naar MacedoniŽ
Last Minute vliegen naar Cyprus