Waarom Pegasus

Pegasus vliegt al 20 jaar en is de meest gevestigde luchtvaartmaatschappij van Turkije.
De ervaren cabine- en onderhoudspersoneel zorgen voor maximale veiligheid tijdens de vlucht. Iedereen kan Pegasus bereiken via www.flypgs.com. Zij gebruiken een betaalbaar en flexibel prijsbeleid dat rekening houdt met kwaliteit en klanttevredenheid, ook ontwikkelt Pegasus zich voortdurend verder om te kunnen voldoen aan de verwachtingen en prioriteiten van de klanten en vooral de veiligheid van de vlucht.

Pegasus is vernieuwend in de sector passagiersluchtvaart, gebruikt de nieuwste technologie en is de enige privé luchtvaartmaatschappij van Turkije met een uitgebreid netwerk van binnenlandse en internationale vluchten die vertrekken vanaf Istanbuls Sabiha Gökçen vliegveld. Ook gebruikt Pegasus de jongste luchtvloot van Turkije met de nieuwste vliegtuigen.

Pegasus wil de passagiers vrijwaren van de hoge parkeerkosten en het drukke verkeer waardoor de andere vliegvelden van Istanbul worden geplaagd. Zij streven naar het beperken van de totale kosten, niet alleen van het ticket maar van de hele reis. Ook streven zij ernaar de luchtvaartmaatschappij van Turkije te zijn die zich het beste aan zijn tijdschema houdt. Zij tonen de maandelijkse successen op hun website en is daarmee de eerste luchtvaartmaatschappij in Turkije die dat doet.

Ook zijn zij lid van de IATA en  worden regelmatig gecontroleerd door het Duitse bedrijf TÜV Rheinland, het internationale bedrijf voor het testen en certificeren van de technische veiligheid, om ervoor te zorgen dat zij voldoen aan het ISO 9001:2000 Quality Management System-certificaat
Zij gaan in Turkije voorop bij het toepassen van het low-cost model.

Pegasus maakt vliegen gemakkelijk.Volg ons op social media  
All Rights Reserved © 2009 - 2018

Algemene Voorwaarden
Over ons
Contact
FAQ
Sitemap
Last Minute vliegen naar Griekenland
Last Minute vliegen naar Macedonië
Last Minute vliegen naar Cyprus