Vlucht Izmir

Vlucht Izmir
 
Izmir, met ruim 2,4 miljoen inwoners, de op twee na grootste stad van Turkije. Gelegen in het westen bij de Egeïsche zee is het klimaat voortreffelijk. In de winter en de zomer is het goed toeven in deze badplaats.
 
Ondanks de zware geschiedenis die Izmir kent, zijn er voldoende bezienswaardigheden uit de oudheid. Izmir ligt tevens in de buurt van vele ruïnesteden zoals Efeze en Sardis.
 
De haven van Izmir is de tweede grootste haven van Turkije.
Izmir, ook wel “de mooie stad” genoemd, wordt bewoond door een zeer vriendelijke en gastvrije bevolking.
 
Met een ruime keuze aan eetgelegenheden en uitgangplekken is er altijd een plekje voor iedereen. Verschillende keukens en muziekstijlen zijn te vinden in de uitgaanscentra Bircinci Kordon en Alsancak.
 
Na het boeken van uw vlucht Izmir bij Triptime, ligt u zeer snel op een van de vele hagelwitte stranden.
 
Vlucht Izmir bij Triptime
 
Een vlucht Izmir boekt u gemakkelijk bij Triptime. Door duidelijk en overzichtelijk weer te geven welke keuzes u heeft krijgt u de mogelijk om echt te kiezen welke vlucht Izmir voor u geschikt is. Wij tonen niet alleen de door u gekozen data maar ook andere opties rondom de aangegeven data.
 
Met een veilig betaalsysteem en voldoende informatie, doen de lage prijzen voor een vlucht Izmir niet af aan de kwaliteit of service.
 
Op onze site vind u allerlei nuttige informatie, bezienswaardigheden, evenementen die plaats vinden en tips en trucs van onze experts binnen Triptime.
 
Boek snel uw vlucht Izmir bij Triptime.Hulp nodig?

Wij zijn maandag t/m vrijdag bereikbaar van 10:00-17:00 uur

+31 (0) 900 1984


Feedback


FacebookVolg ons op social media  
All Rights Reserved © 2009 - 2019

Algemene Voorwaarden
Over ons
Contact
FAQ
Sitemap
Last Minute vliegen naar Griekenland
Last Minute vliegen naar Macedonië
Last Minute vliegen naar Cyprus