Ervaringen met Triptime.nl

Tegenwoordig is het de ervaring van een ander die u uiteindelijk aanzet om een product of een dienst bij een bedrijf af te nemen. Het is natuurlijk wel van essentieel belang dat de ervaringen betrouwbaar, transparant en zonder manipulatie dienen te zijn.

Klantenervaringen van Triptime kunt u in vertrouwen lezen op de website van Feedbackcompany.
Feedbackcompany is een onafhankelijke partij waar onze klanten hun ervaringen delen.
Na ontvangst van de ervaringen worden deze getoetst op juistheid en uiteindelijk worden deze gepubliceerd.

Al onze klanten ontvangen na de uitvoering van hun reis een e-mail met het verzoek om ons te beoordelen. Wij vinden het erg belangrijk om aan de wensen van onze klanten te voldoen, en stellen het dan ook erg op prijs als u ons beoordeeld. U kunt ons op verschillende punten beoordelen, zoals de klantvriendelijkheid, het reserveringgemak, de snelheid van de reservering en de informatie met betrekking tot de reservering.

Inmiddels hebben wij meer dan 1000 beoordelingen ontvangen en stellen dit zeer op prijs. Wij zijn trots dat meer dan 90% van onze beoordelaars ons zouden aanbevelen. 

Wij streven ernaar om al onze klanten tevreden te houden. Triptime is voortdurend bezig met het verbeteren van de website en de kwaliteit van het product aan de hand van de behoeften van de klant.

Klik hier om uw vluchten te boekenHulp nodig?

Wij zijn maandag t/m vrijdag bereikbaar van 10:00-17:00 uur

+31 (0) 900 1984


Feedback


FacebookVolg ons op social media  
All Rights Reserved © 2009 - 2019

Algemene Voorwaarden
Over ons
Contact
FAQ
Sitemap
Last Minute vliegen naar Griekenland
Last Minute vliegen naar Macedonië
Last Minute vliegen naar Cyprus