BraziliŽ is een van de meest veelzijdige landen ter wereld! Het heeft dan ook voor een ieder wat wils. Of u nou op zoek bent naar een rustgevende strandvakantie, een reis vol cultuur of wenst u kennis te maken met de overweldigende natuur die het land rijk is, BraziliŽ heeft het allemaal. Uiteraard valt alles hierin volop te combineren, en stellen wij dit graag voor u, of met u, samen.

Het land is rijk aan vele nationale parken. Hieronder vallen o.a. delen van het welbekende Amazone(Amazonas) gebied, de iets minder bekende(maar zeker niet minder indrukwekkende) Chapada Diamantina(Bahia), Foz do IguaÁu(ParanŠ), Chapada dos Veadeiros((GoŪas) en de Pantanal(Mato Grosso & Mato Grosso do Sul). Al met al vele moerassen vol met vele unieke vogelsoorten en ander dieren, bergketens met prachtige watervallen, regenwouden die worden doorsneden door tal van rivieren, kilometers lange duingebieden met azuurblauwe meertjes en riffen vol bijzondere vissen en uitgestrekte savannes. BraziliŽ beschikt over het grootste regenwoud op onze aarde en heeft een uitzonderlijk rijke flora en fauna. Bovendien heeft u op de savannes en te midden ďwetlandsĒ veel kans op het ook daadwerkelijk zien van allerlei zeldzame dieren. In BraziliŽ vindt u het nog allemaal! 

Naast de enorme diversiteit aan flora& fauna herbergt BraziliŽ ook een rijke historie aan cultuur. Enkele voorbeelden hiervan zijn de nog vrijwel volledig authentieke plaatsjes als Paraty, Ouro Preto en Olinda. Allen zijn opgenomen op de werelderfgoedlijst van Unesco. In totaal kent BraziliŽ 11 culturele erfgoed plaatsen en 7 natuurlijk erfgoed locaties.

Als we kijken naar de stranden kent bijna elke staat wel zijn toppers. Wellicht zijn de meest idyllische te vinden in de staten: Paraiba, Pernambuco en Sergipe. De meest "trendy" stranden vindt u in de staat Rio de Janeiro rondom Buzios en in de staat Santa Catarina, waar u rondom de stad Florianopolis Beach clubs vindt, die niet onder doen voor de toppers van de Cote d'Azur en Ibiza, maar dan met een wat aantrekkelijker prijsniveau!

Natuurlijk valt er nog veel meer te ontdekken in dit geweldige land. Wacht dus niet langer en begin uw ontdekkingstocht alvast op onze website!

Wij wensen u alvast veel plezier.

Directie en medewerkers Optimotravel.Hulp nodig?

Wij zijn maandag t/m vrijdag bereikbaar van 10:00-17:00 uur

+31 (0) 900 1984


Feedback


FacebookVolg ons op social media  
All Rights Reserved © 2009 - 2019

Algemene Voorwaarden
Over ons
Contact
FAQ
Sitemap
Last Minute vliegen naar Griekenland
Last Minute vliegen naar MacedoniŽ
Last Minute vliegen naar Cyprus